Olen shoppailuaddikti. Ihan totta. Tykkään shoppailla kenkiä, alusvaatteita, astioita ja verhoja, mutta myös vauvan vaatteita sekä vauvan tarvikkeita. Tänään oli noiden ihan viimeiseksi mainittujen vuoro.

Vaatteiden osalta oli kivoja alennuksia, joilla sain kaikenlaisia käsinkudottuja ihania pikkuruisia tossuja hyvin halvalla, samoin kaikenlaista muuta ihanaa, jota en nyt jaksa alkaa listaamaan tässä… Heh heh.
Meillä sitterin virkaa on tähän asti toimittanut turvakaukalon, mutta nyt tulee toinen ääni kelloon. Näin nimittäin niin ihanan sitterin, että se oli pakko laittaa tilaukseen… niitä kun ei heti voinut mukaansa myymälästä ottaa. Lisäksi päädyin tilaamaan tytölle myös sellaisen ”Bounce and spin”- seepran, vaaleanpunaisena. Se on siis sellainen apuväline liikkeiden ja tasapainon harjoitteluun, ikään kuin huomaamatta leikin varjolla… Ja tietysti siinä oli kaikkia kivoja pikku toimintoja, kuten viisi musiikkikappaletta, hauskoja ääniä ja tanssivia valoja. Tuotteen kuvailtiin parantavan silmien ja käsien koordinaatiota, motoriikkaa ja tasapainoa yleisesti.
Laittaisin kuvia, jos niitä olisi. Otan kuvat sitten, kun tuotteet ovat saapuneet, eli toivottavasti viimeistään parin viikon kuluttua.