Kuinka ollakaan, tapasin taas miehen. Ja kuinka ollakaan, ajattelin viihdyttää sekä muita että itseäni kertomalla hänestä hieman purkaakseni samalla ajatuksiani.

Kyseinen miekkonen on nuori, muutaman vuoden vanhempi itseäni. Ulkonäöllisesti hän ei suoraan sanottuna vastaa sitä, millainen on minusta komea mies, mutta en minä häntä rumaksikaan missään nimessä kutsuisi; mies on ihan tavallisen näköinen.
Lyhyen tutustumisemme perusteella hän vaikuttaa mukavalta, mutta pahapa sitä on kenestäkään näin äkkiseltään mennä sanomaan. Kiinnostuksen kohteet ja ajatusmaailma näin äkkiseltään vaikuttaa pitkälti samanlaiselta, kuin omani, mutta kuten sanottu… tarkemman analyysin voi tehdä vasta pidemmän ajan kuluttua.
Muutama häiritsevä asiakin on tähän mennessä löytynyt: Tuntuu, että tälläkin miehellä on liian kiire. Ok, en pidä jahkailusta enkä siitä, että turhaan venytään ja vanutaan, mutta minua itseäni mietityttää kovasti, mikäli toinen kertoo haluavansa suhteeseen ja arkeen mahdollisimman nopeasti. Ok, toki minäkin haluan suhteen, mutta minusta näitä asioita ei pidä aikatauluttaa, vaan antaa mennä omalla painollaan…
No, katsotaan nyt, miten tässä käy ja mitä tästä tulee.