Painelin tänään kauppaan, ja arvatkaapa mitä? Ostin kengät, tarkemmin sanottuna kolmet kengät. Kauppaan lähdin varta vasten ostamaan yksiä tiettyjä, mutta loppu onkin historiaa. Tämähän ei tietysti minun kohdallani ole yhtään yllättävää, pikemminkin arkipäiväistä.

Itse asiassa kaksi paria kolmesta löytyi toivelistaltani, jota tuossa aiemmin olin tänne blogiinikin luonnostellut. Ensimmäiseksi täytyykin siis mainita ne mustat mokkaiset korkkarit, joissa menee remmejä koko jalkapöydän kattavasti, ja joiden takana on vetoketju. Jouduin tosin viemään ne suutarille, sillä nilkan kohdalta menevä remmi oli liian väljä minun nilkkaani, eikä kenkä siksi istunut kunnolla. Kengät kotiutuvat huomenna.
Toiset kengät löysin muutaman hyllyn päästä; sähkönsiniset korkkarit, joissa valkoisia pikkukiviä. Perus sandalettimalli. Nätti kenkä, joka sopii moneen tilanteeseen.
Kolmannet kengät, jotka myös löytyivät toivelistaltani, hoksasin sattumalta mennessäni toiseen kenkiin erikoistuneeseen kauppaan. Tummanvioletit muodikkaat saappaathan nämä olivat, korolla tietysti… ja lyhyen mutta ytimekkään kokeilun jälkeen ostin ne niin nopeasti, kuin vain suinkin kykenin.
Täytyy vissiin alkaa ottamaan kuvia näistä kenkäostoksistani, huomenissa vaikkapa voisin tähän hommaan ryhtyä…