Perjantai lähestyy kovaa vauhtia, ja sitä samaa tahtia kasvaa intonikin. Onhan se nyt vain niin ihanaa päästä välillä pois täältä kaupungin hyörinästä rauhallisiin ja kauniisiin maisemiin, joiden katselukin on jo melkoista terapiaa.

Perjantain sää näytti tänään aika pahalta, ainakin Lapissa. Reipasta sadetta on luvattu sinne, lauantaina puolestaan pitäisi tulla pelkkiä kuuroja eli olla hieman parempi ilma. Toivottavasti tuo ennuste nyt tuosta vielä muuttuu, sillä reissu on kurja, mikäli koko ajan sataa. Tosin me ollaan lähdössä joka tapauksessa, satoi tai paistoi… Eihän sitä ulkomaan matkojakaan peruta sen vuoksi, että ”kun siellä Turkin suunnalla mahdollisesti sataa”… Ei, pitää ottaa tämä yhtenä kokemuksena muiden joukossa.
Tänään tuli ostettua lapsille tarkoitettu hyttyskarkote, tehokarkote aikuisille, sekä punkki- ja mäkäräkarkote. Yleensä kyseiset tuotteet karkottavat kyllä lähinnä kanssaihmisiä, mutta jospa ne nyt täyttäisivät tehtävänsä edes tämän yhden ainoan kerran… Jos siellä ihan pohjoisessa nyt sääskiä onkaan, minä en tiedä tuosta.
Huomenna ei sitten muuta kuin loput pyykit pesuun ja illalla pakkaamaan. Toivottavasti ehtii vauvan haalari kuivaa kunnolla, se nimittäin olisi ehdottomasti otettava matkaan, ettei tule pienelle kylmä!